Wouters Schijndel

Aannemingsbedrijf Wouters Schijndel is een bouwbedrijf, gespecialiseerd in utiliteitswerken, logistiek 

en industrie. Wij ontwikkelen, realiseren en onderhouden uw bedrijfshuisvesting op maat.
 
Een no-nonsense cultuur, betrouwbaarheid en kwaliteit vormen onze kernwaarden.
 
Wij zijn altijd op zoek naar duurzame en economisch verantwoorde oplossingen. Deze uitgangspunten 
stemmen wij af op uw persoonlijke wensen, om zo tot het beste resultaat te komen.   

Wouters Schijndel heeft als hoofdaannemer de regie in handen, goede communicatie met alle betrokken partijen 
en tegelijkertijd grip houden op de kosten met oog voor ieder detail. Zo bereiken we samen het gewenste resultaat. 

Wouters Schijndel zet in op langdurige relaties gebaseerd op kwaliteit en vertrouwen. 
 
 

Certificaten

Kwaliteit, veiligheid en meer

VCA Certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om ons veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Downloaden
ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Zoals deze standaard vereist hebben wij ons kwaliteitsbeleid schriftelijk vastgelegd. Bovendien verwachten wij van onze medewerkers dat zij dit beleid ook daadwerkelijk naleven. Om dit ook in de toekomst te kunnen garanderen meten wij continu onze klanttevredenheid. Daarnaast wordt ons bedrijf jaarlijks getoetst, zowel intern als extern. Zo kunnen we precies zien of we nog steeds aan alle vastgestelde eisen voldoen. En als het nodig is zorgen we er meteen voor dat onvolkomenheden worden verbeterd.

Downloaden
ISO 14001

Ons milieumanagementsysteem (ISO 14001) is een onderdeel van ons ISO 9001 managementsysteem. Binnen onze bedrijfsvoering besteden wij structureel aandacht aan het milieu. Daarbij streven we naar een permanente verbetering van onze milieuprestaties. Dat betekent dat we goed letten op onze afvalstromen en kritisch kijken naar hergebruik. Ook proberen we het energieverbruik zoveel mogelijk terug te dringen en zetten we onze kennis in om steeds beter presterende gebouwen te realiseren. Zo dragen we stap voor stap bij aan een duurzame toekomst!

Downloaden
FSC® Certificaat

Wij beschikken over het bekende FSC®-certificaat. Als u als opdrachtgever kiest voor FSC gecertificeerd hout in uw bouwerk dan verzekeren wij u, dankzij onze certificering dat het door ons geleverde hout beschikt over het FSC keurmerk en dus afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn. Niet voor niets bevelen alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties FSC aan. Met uw keuze voor FSC draagt u dus indirect bij aan de  bescherming van de bossen wereldwijd! Zie ook: www.fsc.nl.

Downloaden
BREEAM

BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. Dat werkt als volgt: BREEAM stelt een standaard voor een duurzaam gebouw en geeft vervolgens aan welk prestatieniveau het onderzochte gebouw heeft Hierdoor kan BREAAM gebouwen analyseren én verbeteren. Bouwen met een BREEAM-certificaat is ons niet vreemd. Inmiddels hebben wij diverse projecten uitgevoerd waarbij we minimaal het BREEAM-label “Very good” hebben gekregen. De ISO-14001 en FSC certificeringen dragen daar voor een groot deel aan bij. Onze processen en werkwijzen zijn immers al voor een groot deel op de juiste manier ingericht. Meer weten over BREEAM? Kijk dan op: www.breeam.nl.

SBB Erkend Leerbedrijf

Het Fundeon Kenniscentrum beroepsonderwijs bouw en infra heeft ons de titel “erkend leerbedrijf” gegeven. Dat betekent dat MBO bouw- of infrastudenten het vak in de praktijk bij ons kunnen leren. Zo zorgen wij ervoor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. Deze beroepspraktijkvorming in de vorm van een leerbaan of stage is een belangrijk onderdeel van een middelbare beroepsopleiding. Leerlingen mogen deze praktijkvorming alleen volgen bij een erkend leerbedrijf. Zie ook: www.fundeon.nl

Wilt u meer weten over onze producten of diensten?

Contact